AA-szembol

BEMUTATKOZÁS

Közel 20 év szakmai múlt és sok-sok baráti beszélgetés után fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy ki kéne találni valami hiánypótló dolgot azoknak a férfiaknak, akik nem hordanak ékszert. Ebből jött a gondolat: monogramos övcsat. Ezzel ugyanis számottevő hölgy ismerősöm problémáját oldottam meg, akik az x. házassági évfordulóra, születésnapra, karácsonyra szerettek volna személyre szabott, igazi értéket képviselő ajándékot adni.

A gondolatot tett követte és útjára indult a számtalan lehetőséggel teli övcsat tervezés. Ha Neked is ilyen jellegű problémád van, akkor keress nyugodtan és tervezzük meg együtt a tökéletes ajándékot.

Jurátovics Réka
aranyműves mester

Küldetési nyilatkozatom

A küldetésem, hogy a bennem meglévő képességekkel és az egyre növekvő tudással megmutassam a művészetre fogékony embereknek a világban rejlő szépséget és harmóniát az általam megálmodott és elkészített alkotásaimon keresztül. Ennek érdekében mindent elkövetek, hogy a legapróbb részletekig megismerjem az igényeid és elképzelésed. Ez időbe telik! Kérlek, ajándékozz meg ezzel az idővel, hogy a közös munkánk végeredménye pont olyan legyen, mint amilyet elképzeltél.