DK monogramos övcsat drágakövekkel

(1 vásárlói értékelés)

Ez egy referencia termék. Ha szeretnéd a saját elképzelésed megvalósítani szívesen segítek, itt tudod felvenni velem a kapcsolatot.

Barátnőmnek készült saját monogramos változat, amit különféle minták vésésével és drágakövekkel tettem teljesen egyedivé. A kövek árnyalata harmonizál a szeme színével és a sötétkék háttérfóliával is. Különlegessége még a szíjon található fém betétek.

Méret: 45×67 mm
Övhossz: tetszőleges
Övszélesség: 30 mm
Öv minősége: valódi bőr
Rögzítés: fix az öv
Kövek: 11db sötétkék cirkónia
Anyaga: felületkezelt alpakka
Készítési idő: 4-6 hét
A különböző monitor beállítások miatt a színek eszközönként eltérően jelenhetnek meg.

Leírás

Kedves Látogató!

Minden egyes terméket kézzel készítek a műhelyemben, különös gonddal és odafigyeléssel, hogy a legjobb minőségben tudjam átadni Neked. Az összes termékemet díszcsomagolásban postázom.

Övcsattal vagy övcsat nélkül mérjük a hosszt?

Az online rendelések világát éljük. Nem magától értetődő a kérdés, amikor a tökéletes méretet keressük, akár magunk részére, akár ajándékba vásárolunk. Ha meg tudod oldani, akkor egy már meglévő öv hosszát mérd le az övcsattól a használt lukig. Ha nem áll rendelkezésre ilyen adat, akkor egy derékbőséget adj meg.

Ha nem áll módodban lemérni…

Ebben az esetben is tudok segíteni.

Vékony testalkat: 80-90 cm hosszú öv
Közepes testalkat: 95-110 cm hosszú öv
Erős testalkat: 110-120 cm hosszú öv

Felületkezelt legyen az övcsat vagy sem?

Tudnod kell, hogy két választási lehetőséged van. Alpakkát használok alapfémnek, ami egy nagyon kemény réz-nikkel fémszínű ötvözet,  jó kopásállósági mutatóval rendelkezik. Ha lekezelem a fém felülete végérvényesen fényes marad, jobban bírja a strapát is, viszont tovább tart a készítési folyamat. Van, akinek a kezeletlen felület tetszik jobban, ez idővel bemattul, tehát elveszíti a fényességét. Utólag nem mindegyik csat kezelhető.

A drágaköveket az egyedi tervezésű övcsatjaimba különös gonddal és odafigyeléssel foglalom be, ami garancia arra, hogy soha nem hagyod el őket.

DK monogramos övcsat drágakövekkel termékről 1 értékelés

  1. Dr.Dávid Krisztina

    Réka kezei közül fantasztikus műalkotások kerülnek ki! Legutóbb egy monogramos, egyedi övcsattal lettem gazdagabb. A hozzá kacsolódó öv minősége is kiváló! Bátran ajánlom mindenkinek, aki szereti az egyedi, minőségi ötvös munkát! Tökéletes ajándék szeretteinknek, akár a közelgő Valentin napra 🙂

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük