Exkluzív ívelt mintás női övcsat drágakövekkel

85.000 Ft

Ezt az exkluzív női övcsatot azoknak terveztem, akikhez közel áll a szecessziós stílus. Az ívelt minták,  kacskaringozó indák adják meg az övcsat képének hangulatát. Díszítő elemeknek drágaköveket használtam, a fehér cirkóniák és a bordó achát kiemelik a fényes-matt felületeket. Ha más színvilág áll közelebb hozzád szívesen elkészítem. Vedd fel velem a kapcsolatot!

Méret: 45×87 mm
Övhossz: tetszőleges
Övszélesség: 30 mm
Öv minősége: valódi bőr
Rögzítés: fix az öv
Kövek: 20db fehér cirkónia, 1 bordó achát
Anyaga: felületkezelt alpakka
Készítési idő: 4-5 hét
A különböző monitor beállítások miatt a színek eszközönként eltérően jelenhetnek meg.

Leírás

Kedves Látogató!

Minden egyes terméket kézzel készítek a műhelyemben, különös gonddal és odafigyeléssel, hogy a legjobb minőségben tudjam átadni Neked. Az összes termékemet díszcsomagolásban postázom.

Övcsattal vagy övcsat nélkül mérjük a hosszt?

Az online rendelések világát éljük. Nem magától értetődő a kérdés, amikor a tökéletes méretet keressük, akár magunk részére, akár ajándékba vásárolunk. Ha meg tudod oldani, akkor egy már meglévő öv hosszát mérd le az övcsattól a használt lukig. Ha nem áll rendelkezésre ilyen adat, akkor egy derékbőséget adj meg.

Ha nem áll módodban lemérni…

Ebben az esetben is tudok segíteni.

Vékony testalkat: 80-90 cm hosszú öv
Közepes testalkat: 95-110 cm hosszú öv
Erős testalkat: 110-120 cm hosszú öv

Felületkezelt legyen az övcsat vagy sem?

Tudnod kell, hogy két választási lehetőséged van. Alpakkát használok alapfémnek, ami egy nagyon kemény réz-nikkel fémszínű ötvözet,  jó kopásállósági mutatóval rendelkezik. Ha lekezelem a fém felülete végérvényesen fényes marad, jobban bírja a strapát is, viszont tovább tart a készítési folyamat. Van, akinek a kezeletlen felület tetszik jobban, ez idővel bemattul, tehát elveszíti a fényességét. Utólag nem mindegyik csat kezelhető.

A drágaköveket az egyedi tervezésű övcsatjaimba különös gonddal és odafigyeléssel foglalom be, ami garancia arra, hogy soha nem hagyod el őket.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Exkluzív ívelt mintás női övcsat drágakövekkel” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük