Férfi western logós övcsat

(1 vásárlói értékelés)

Ez egy referencia termék, aminek a forma és színvilágát szerzői jogok védik. Ha szeretnéd a saját elképzelésed megvalósítani szívesen segítek, itt tudod felvenni velem a kapcsolatot.

Volt egyszer egy vadnyugat…
Ez a logós western hangulatú övcsat két vagány cowboynak készült, akik itthon teremtették meg a vadnyugatot. Lovak, lasszók, versenyek jellemezték őket.

Méret: 120X70 mm
Övhossz: tetszőleges
Övszélesség: 30mm
Öv minősége: valódi bőr
Rögzítés: fix az öv
Anyaga: aranyozott réz
Készítési idő: 4-6 hét
A különböző monitor beállítások miatt a színek eszközönként eltérően jelenhetnek meg.

Leírás

Kedves Látogató!

Minden egyes terméket kézzel készítek a műhelyemben, különös gonddal és odafigyeléssel, hogy a legjobb minőségben tudjam átadni Neked. Az összes termékemet díszcsomagolásban postázom.

Övcsattal vagy övcsat nélkül mérjük a hosszt?

Az online rendelések világát éljük. Nem magától értetődő a kérdés, amikor a tökéletes méretet keressük, akár magunk részére, akár ajándékba vásárolunk. Ha meg tudod oldani, akkor egy már meglévő öv hosszát mérd le az övcsattól a használt lukig. Ha nem áll rendelkezésre ilyen adat, akkor egy derékbőséget adj meg.

Ha nem áll módodban lemérni…

Ebben az esetben is tudok segíteni.

Vékony testalkat: 80-90 cm hosszú öv
Közepes testalkat: 95-110 cm hosszú öv
Erős testalkat: 110-120 cm hosszú öv

Felületkezelt legyen az övcsat vagy sem?

Ennél a terméknél az alapfém sárgaréz, a felülete aranyozva van. A lekezelt fém felülete végérvényesen fényes marad, jobban bírja a strapát is. Ez egy több, mint 15 éve készült darab, a fekete részt egy speciális festékkel oldottam meg. Ezt a technikát már nem használom, de van több alternatíva, amit tudok helyette ajánlani. Vedd fel velem a kapcsolatot!

Férfi western logós övcsat termékről 1 értékelés

  1. T.Gergely

    A saját elképzelés szerint rendelt övcsatom a mai napig megvan, pedig régen készült és ma is tökéletes állapotban van. Egyedi és elképesztően igényes kivitelezést kaptam Rékától, azóta is köszi.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük