Főnix mágikus amulett

36.000 Ft

A főnix a feltámadás és az örök élet jelképe, mitikus tűzmadár, mely eredetileg az egyiptomi mitológia egyik teremtménye volt. A főnix gyönyörű vörös-arany tollazatú hím madár, mely élete végén fahéj-ágacskákból fészket épít, meggyújtja, és vele együtt porrá ég. A hamvakból ezután egy új, fiatal főnix születik, amely bebalzsamozza az öreg főnix maradványait egy mirhából készült tojásba, és eltemeti Héliopoliszban, a „nap városában”.

Méret: 50×54 mm
Anyaga: felületkezelt alpakka
Készítési idő: 3-4 hét

A különböző monitor beállítások miatt a színek eszközönként eltérően jelenhetnek meg.

 

Leírás

Kedves Látogató!

Minden egyes terméket kézzel készítek a műhelyemben, különös gonddal és odafigyeléssel, hogy a legjobb minőségben tudjam átadni Neked. Az összes termékemet díszcsomagolásban postázom.

Felületkezelt termék

Alpakkát használok alapfémnek, ami egy nagyon kemény réz-nikkel fémszínű ötvözet,  jó kopásállósági mutatóval rendelkezik. Ha lekezelem a fém felülete végérvényesen fényes marad, jobban bírja a strapát is, viszont tovább tart a készítési folyamat. Van, akinek a kezeletlen felület tetszik jobban, ez idővel bemattul, tehát elveszíti a fényességét. Ha javasolhatom én a felületkezelt fém mellett döntenék, de természetesen Te döntesz.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Főnix mágikus amulett” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük