LZ logós övcsat

Ez egy referencia termék, aminek a forma és színvilágát szerzői jogok védik. Ha szeretnéd a saját elképzelésed megvalósítani szívesen segítek, itt tudod felvenni velem a kapcsolatot.

Zoéval nemrégiben találkoztam és kezdtük el a közös munkát. Nagyon örült, hogy sok év várakozás után  olyan övet visel, ami teljesen kifejezi az extravagáns egyéniségét.

Méret: 55 mm
Övhossz: tetszőleges
Övszélesség: 30 mm
Öv minősége: valódi bőr
Rögzítés: cserélhető az öv
Anyaga: felületkezelt alpakka
Készítési idő: 3-4 hét
A különböző monitor beállítások miatt a színek eszközönként eltérően jelenhetnek meg.

 

Leírás

Kedves Látogató!

Minden egyes terméket kézzel készítek a műhelyemben, különös gonddal és odafigyeléssel, hogy a legjobb minőségben tudjam átadni Neked. Az összes termékemet díszcsomagolásban postázom.

Övcsattal vagy övcsat nélkül mérjük a hosszt?

Az online rendelések világát éljük. Nem magától értetődő a kérdés, amikor a tökéletes méretet keressük, akár magunk részére, akár ajándékba vásárolunk. Ha meg tudod oldani, akkor egy már meglévő öv hosszát mérd le az övcsattól a használt lukig. Ha nem áll rendelkezésre ilyen adat, akkor egy derékbőséget adj meg.

Ha nem áll módodban lemérni…

Ebben az esetben is tudok segíteni.

Vékony testalkat: 80-90 cm hosszú öv
Közepes testalkat: 95-110 cm hosszú öv
Erős testalkat: 110-120 cm hosszú öv

Felületkezelt legyen az övcsat vagy sem?

Tudnod kell, hogy két választási lehetőséged van. Alpakkát használok alapfémnek, ami egy nagyon kemény réz-nikkel fémszínű ötvözet,  jó kopásállósági mutatóval rendelkezik. Ha lekezelem a fém felülete végérvényesen fényes marad, jobban bírja a strapát is, viszont tovább tart a készítési folyamat. Van, akinek a kezeletlen felület tetszik jobban, ez idővel bemattul, tehát elveszíti a fényességét. Utólag nem mindegyik csat kezelhető.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„LZ logós övcsat” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük