Nap Hold mintás övcsat

(1 vásárlói értékelés)

78.000 Ft

Ez egy igen különleges kérés volt. Egyiptomi Napisten ábrázolást készítettem a Holddal és a csillagokkal. Természetesen a megrendelő számára a szimbolika igen fontos volt. Az övcsat krómozva van kivéve a sárga Napot, ami aranyréteget kapott.

Méret: 45×67 mm
Övhossz: tetszőleges
Övszélesség: 30 mm
Öv minősége: valódi bőr
Rögzítés: cserélhető az öv
Anyaga: felületkezelt alpakka
Készítési idő: 4-5 hét
A különböző monitor beállítások miatt a színek eszközönként eltérően jelenhetnek meg.

Leírás

Kedves Látogató!

Minden egyes terméket kézzel készítek a műhelyemben, különös gonddal és odafigyeléssel, hogy a legjobb minőségben tudjam átadni Neked. Az összes termékemet díszcsomagolásban postázom.

Övcsattal vagy övcsat nélkül mérjük a hosszt?

Az online rendelések világát éljük. Nem magától értetődő a kérdés, amikor a tökéletes méretet keressük, akár magunk részére, akár ajándékba vásárolunk. Ha meg tudod oldani, akkor egy már meglévő öv hosszát mérd le az övcsattól a használt lukig. Ha nem áll rendelkezésre ilyen adat, akkor egy derékbőséget adj meg.

Ha nem áll módodban lemérni…

Ebben az esetben is tudok segíteni.

Vékony testalkat: 80-90 cm hosszú öv
Közepes testalkat: 95-110 cm hosszú öv
Erős testalkat: 110-120 cm hosszú öv

Felületkezelt legyen az övcsat vagy sem?

Tudnod kell, hogy két választási lehetőséged van. Alpakkát használok alapfémnek, ami egy nagyon kemény réz-nikkel fémszínű ötvözet,  jó kopásállósági mutatóval rendelkezik. Ha lekezelem a fém felülete végérvényesen fényes marad, jobban bírja a strapát is, viszont tovább tart a készítési folyamat. Van, akinek a kezeletlen felület tetszik jobban, ez idővel bemattul, tehát elveszíti a fényességét. Utólag nem mindegyik csat kezelhető.

Nap Hold mintás övcsat termékről 1 értékelés

  1. Gábor

    Először csak a szimbólikarendszer “született” meg az elképzeléseimben, majd Réka addig rajzolgatott, míg végül azt mondtam, hogy igen! Ez lesz az! Erre gondoltam! A végeredmény pedig tökéletesen az lett, amit szerettem volna! A valóságban pedig még sokkal jobban néz ki, mint a képeken. Ahogy a sárga arany színű Nap elüt a Hold ezüstjétől a sötét háttér előtt. Eléggé tekintet vonzó lett! 🙂

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük